visual

Dienst ● Aankopen

Een nieuwe woning kopen

Wij helpen u graag bij de zoektocht naar uw droomhuis en begeleiden u gedurende het aankoopproces tot aan de notaris.

Home is where the heart is

Op zoek naar uw nieuwe thuis

Een huis kopen wordt een heel stuk overzichtelijker met persoonlijke begeleiding en de nodige kennis van zaken op de markt. Geen idee waar u moet beginnen? Start met een belletje naar Mos Makelaardij! Als aankoopmakelaar zorgen wij voor de juiste voorbereiding en een duidelijk plan voor de zoektocht naar uw nieuwe thuis.

Lees meer Maak een afspraak

Dit doen wij

Aankoopbegeleiding op maat

Bent u weer één van de vele kijkers of was u net te laat bij de inschrijving? Een woning kopen is in de huidige markt een flinke klus. Als aankoopmakelaar nemen we graag alle zorg uit handen. Naast de zoektocht bieden wij gedurende het hele traject persoonlijke begeleiding en helder advies. Wij kijken met een kritische blik naar de woning en zorgen ervoor dat u een juiste aankoop doet.

Onze werkwijze

Welke stappen worden gezet totdat u de sleutel overhandigd krijgt en de champagne kan worden ontkurkt?

Kennismaken

Bij de kennismaking bespreken wij uw woonwensen. Aan welke voorwaarde moet uw nieuwe woning voldoen? Tuin op het zuiden? Drie slaapkamers? Ruime woonkamer? Samen stellen wij uw zoekprofiel vast.

De zoektocht

Via ons eigen netwerk en verschillende kanalen gaan wij op zoek naar passend woningaanbod dat past bij uw wensen. Wij houden u automatisch op de hoogte.

Bezichtigen

Wij maken de afspraken en gaan met u mee naar de bezichtigingen. Voor het bezoek doen we uitgebreid vooronderzoek zodat we tijdens de bezichtiging de juiste vragen kunnen stellen.

De onderhandelingen

Voordat we een bod uitbrengen op de door u gekozen woning, is er uitgebreid overleg om de biedingsstrategie te bepalen. Pas als we het totaalplaatje compleet hebben, voeren we voor u de onderhandelingen tot prijsovereenstemming.

De koopovereenkomst

Yes, de deal is gesloten! Zodra beide partijen akkoord hebben geven op de gestelde voorwaarden, zal de overeenkomst opgesteld worden. Voordat we deze officieel ondertekenen, nemen we deze gezamenlijk nog even rustig door.

De Notaris

Voordat we naar de notaris gaan inspecteren we het huis nog een laatste keer. Daarna tekent u bij de notaris de hypotheekakte, de leveringsakte en ontvangt u de sleutel. Gefeliciteerd, nu is het huis écht van u! Tijd om de champagne open te trekken!

Over ons

Prettig kennismaken!

Met generaties lange roots in Zoetermeer kennen wij omgeving Zoetermeer en Zuidplas als geen ander. Voor Sabine van Mos Makelaardij was het dan ook een logische stap om actief op pad te gaan voor klanten die in deze fijne omgeving willen wonen. Home is where the heart is, en ons hart ligt hier. Wij zijn niet de traditionele makelaar, maar bieden een jonge en verfrissende blik op de makelaardij. Wat kunnen we voor u betekenen?

Over ons Maak een afspraak

Sabine

visual

Droomhuis op het oog?

Aankopen met Mos Makelaardij

Vul uw gegevens in via onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Ervaringen

Dit zeggen onze klanten

Verkoop

Algemeen gemiddelde

10

Verkoop

Algemeen gemiddelde

10
Recensies

Supergoede ervaring gehad bij Mos Makelaardij! Heel fijn en bemoedigend contact en ook heel behulpzaam. Ik raad Mos Makelaardij zeker aan!

gezellig contact, zeer enthousiast, altijd bereikbaar, hulpvaardig bij allerlei vragen,dus verkoopplannen bel deze makelaar

Sabine Mos heeft alles tot in de puntjes verzorgd voor ons, zowel administratief als aktief. Al het werk wat komt kijken bij een huis verkopen is door haar voor ons uit handen genomen op een professionele en zeer prettige wijze, met een top eindresultaat tot gevolg. Wij raden Mos Makelaardij dan ook aan in onze kennissen en familiekring die evenzo in de toekomst van plan zijn hun huis te gaan verkopen.

Sabine Mos van Mos Makelaardij komt haar afspraken correct na en heeft een goede kijk op de onroerendgoedmarkt. Zij heeft ons goede tips gegeven om ons huis er tip top te laten uitzien. Zij had van te voren een goed plan om de verkoop van onze woning te begeleiden. Bij het maken van de foto's van de woning was zijzelf aanwezig en kon zodoende de fotograaf ook wijzen op belangrijke zaken in de omgeving van de woning welke hij dan ook fotografeerde. Zij hield ons tijdens het verkooptraject exact op de hoogte van de ontwikkelingen. Binnen een week was de verkoop van de woning een feit.

Tijdens een bezichtiging van een woning in Zoetermeer hebben we Sabine leren kennen als de verkopende makelaar. Er was gelijk een klik, Sabine is een zeer integer persoon en dat sprak ons heel erg aan. Helaas hebben we niet het huis kunnen aankopen maar de relatie is wel gebleven. We hebben Sabine gevraagd om samen met ons op zoek te gaan naar een nieuw ander huis. Deze opdracht heeft ze met beide handen aangepakt en we zijn samen deze reis aangegaan. Sabine is een proactieve Makelaar die heel erg meedenkt met de klant en de juiste feedback geeft. Ze zegt ook als we iets niet moeten doen en dat is precies wat wij van een aankoop makelaar verwachten. Als we met haar een bezichtiging hebben is ze tot de puntjes voorbereid en stelt de juiste kritische vragen aan de verkopende makelaar. In deze moeilijke tijd om het juiste huis te vinden is erg lastig maar met een aankoop makelaar zoals Sabine komt dat zeker goed. Kortom een echte aanrader om Sabine mee te nemen in de reis naar de aankoop van je nieuwe woning.

van

Goedemorgen 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?