visual over ons

Prettig kennismaken!

Over ons

In onze communicatie houden we van een no nonsense aanpak en zorgen we ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent.

Home is where the heart is!

Mos Makelaardij

Met generaties lange roots in Zoetermeer kennen wij omgeving Zoetermeer en Zuidplas als geen ander. Voor ons was het dan ook een logische stap om actief op pad te gaan voor klanten die in deze fijne omgeving willen wonen of op zoek zijn naar échte persoonlijke begeleiding bij de verkoop van de huidige woning. Home is where the heart is, en ons hart ligt hier!

Onze diensten Ons aanbod

Even kennismaken

Over Sabine

Na een carrière switch vanuit de oliesector heeft Sabine zich het vak als makelaar eigen gemaakt. Naast haar werk heeft Sabine in de avonduren de makelaarsopleiding gevolgd en heeft ze in korte tijd haar papieren als Kandidaat Register Makelaar-Taxateur behaald. Na ruime ervaring te hebben opgedaan bij verschillende gerenommeerde makelaarskantoren in de regio blijkt dat het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan. Zij is opgegroeid in Zoetermeer en sinds een aantal jaar woonachtig in de gemeente Zuidplas. Sabine kent de buurten, wijken en hotspots in de regio als geen ander en kan hierdoor het beste en meest eerlijke advies geven bij het aankopen of verkopen van een woning in deze mooie regio.

visual over ons

Direct contact?
Get in touch!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met up op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Ervaringen

Dit zeggen onze klanten

Verkoop

Algemeen gemiddelde

10

Verkoop

Algemeen gemiddelde

10
Recensies

Supergoede ervaring gehad bij Mos Makelaardij! Heel fijn en bemoedigend contact en ook heel behulpzaam. Ik raad Mos Makelaardij zeker aan!

gezellig contact, zeer enthousiast, altijd bereikbaar, hulpvaardig bij allerlei vragen,dus verkoopplannen bel deze makelaar

Sabine Mos heeft alles tot in de puntjes verzorgd voor ons, zowel administratief als aktief. Al het werk wat komt kijken bij een huis verkopen is door haar voor ons uit handen genomen op een professionele en zeer prettige wijze, met een top eindresultaat tot gevolg. Wij raden Mos Makelaardij dan ook aan in onze kennissen en familiekring die evenzo in de toekomst van plan zijn hun huis te gaan verkopen.

Sabine Mos van Mos Makelaardij komt haar afspraken correct na en heeft een goede kijk op de onroerendgoedmarkt. Zij heeft ons goede tips gegeven om ons huis er tip top te laten uitzien. Zij had van te voren een goed plan om de verkoop van onze woning te begeleiden. Bij het maken van de foto's van de woning was zijzelf aanwezig en kon zodoende de fotograaf ook wijzen op belangrijke zaken in de omgeving van de woning welke hij dan ook fotografeerde. Zij hield ons tijdens het verkooptraject exact op de hoogte van de ontwikkelingen. Binnen een week was de verkoop van de woning een feit.

Tijdens een bezichtiging van een woning in Zoetermeer hebben we Sabine leren kennen als de verkopende makelaar. Er was gelijk een klik, Sabine is een zeer integer persoon en dat sprak ons heel erg aan. Helaas hebben we niet het huis kunnen aankopen maar de relatie is wel gebleven. We hebben Sabine gevraagd om samen met ons op zoek te gaan naar een nieuw ander huis. Deze opdracht heeft ze met beide handen aangepakt en we zijn samen deze reis aangegaan. Sabine is een proactieve Makelaar die heel erg meedenkt met de klant en de juiste feedback geeft. Ze zegt ook als we iets niet moeten doen en dat is precies wat wij van een aankoop makelaar verwachten. Als we met haar een bezichtiging hebben is ze tot de puntjes voorbereid en stelt de juiste kritische vragen aan de verkopende makelaar. In deze moeilijke tijd om het juiste huis te vinden is erg lastig maar met een aankoop makelaar zoals Sabine komt dat zeker goed. Kortom een echte aanrader om Sabine mee te nemen in de reis naar de aankoop van je nieuwe woning.

van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?