visual

Dienst ● Verkopen

Uw woning op uw manier verkopen

Wij verzorgen de verkoop van uw woning van A tot Z en begeleiden u gedurende het gehele traject.

Thuis in Zoetermeer en Gemeente Zuidplas

Uw makelaar met een persoonlijke aanpak.

Wij begrijpen dat de verkoop van uw woning een spannend traject is. Daarom staat uw verkoopmakelaar van Mos Makelaardij gedurende het hele traject voor u klaar. We stellen samen de verkoopstrategie op om het beste uit de verkoop van uw woning te halen. We plaatsen uw website op Funda, onze eigen website en social media, leiden met enthousiasme potentiële kopers rond en zorgen dat de onderhandelingen vlekkeloos verlopen.

Ons aanbod Maak een afspraak

Wat is uw woning waard?

De juiste waarde is het halve werk!

Bent u benieuwd wat uw huis of appartement waard is op de huidige markt, of overweegt u uw woning te verkopen en wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Vraag dan nu onze gratis waardebepaling aan! We geven u een advieswaarde en mogelijke opbrengst bij verkoop, daarnaast geven wij eventuele tips voor verkoop en kijken we samen naar wat er momenteel in de buurt verkocht wordt.

Nu aanvragen

Onze werkwijze

Wat komt er kijken bij de verkoop van uw woning en wanneer kan de champagne koud?

Kennismaking

Tijdens het eerste gesprek bespreken we met u een realistische verkoopprijs, gebaseerd op de opname van uw woning en vergelijkbare woningen op de markt. We adviseren u over de te voeren vraagprijs en schetsen een beeld van het verkooptraject van uw woning.

Uw woning in beeld

Na akkoord verzorgen wij een professionele presentatie van uw woning. Onze partner Zien24 maakt een fotoreportage, woningvideo en gecertificeerde plattegronden die we vervolgens presenteren op onze eigen website, Funda.nl en onze social media kanalen.

De bezichtigingen

In overleg met u plannen wij de bezichtigingen in. Wij begeleiden de kijker tijdens deze bezichtigingen en beantwoorden waar nodig vragen. Na de bezichtigingen krijgt u een terugkoppeling en delen wij onze verwachtingen.

De onderhandelingen

Na alle bezichtigingen zullen er biedingen binnenkomen van geïnteresseerde partijen. Wij bespreken alle biedingen en adviseren u over het vervolgtraject. Met uw toestemming voeren wij de onderhandelingen met de koper tot prijsovereenstemming is bereikt.

De Koopovereenkomst

Wij zetten de gemaakte afspraken om in een officiële koopakte conform de strenge reglementen van de NVM. Na het ondertekenen overzien we het voldoen aan de verkoopvoorwaarden zodat wij u kunnen informeren over de definitieve verkoop.

De Notaris

Na de laatste inspectie van de woning gaan wij met u naar de notaris waar na controle en ondertekening van alle documenten, de sleuteloverdracht kan plaatsvinden. De woning is nu officieel verkocht en de champagne mag worden ontkurkt!

Over ons

Prettig kennismaken!

Met generaties lange roots in Zoetermeer kennen wij omgeving Zoetermeer en Zuidplas als geen ander. Voor Sabine van Mos Makelaardij was het dan ook een logische stap om actief op pad te gaan voor klanten die op zoek zijn naar échte persoonlijke begeleiding bij de verkoop van hun huis. Home is where the heart is, en ons hart ligt hier. Wij zijn niet de traditionele makelaar, maar bieden een jonge en verfrissende blik op de makelaardij. Wat kunnen we voor u betekenen?

Over ons Maak een afspraak

Sabine

visual

Uw woning verkopen?

Verkopen met Mos Makelaardij

Vul uw gegevens in via onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Ervaringen

Dit zeggen onze klanten

Verkoop

Algemeen gemiddelde

10

Verkoop

Algemeen gemiddelde

10
Recensies

Supergoede ervaring gehad bij Mos Makelaardij! Heel fijn en bemoedigend contact en ook heel behulpzaam. Ik raad Mos Makelaardij zeker aan!

gezellig contact, zeer enthousiast, altijd bereikbaar, hulpvaardig bij allerlei vragen,dus verkoopplannen bel deze makelaar

Sabine Mos heeft alles tot in de puntjes verzorgd voor ons, zowel administratief als aktief. Al het werk wat komt kijken bij een huis verkopen is door haar voor ons uit handen genomen op een professionele en zeer prettige wijze, met een top eindresultaat tot gevolg. Wij raden Mos Makelaardij dan ook aan in onze kennissen en familiekring die evenzo in de toekomst van plan zijn hun huis te gaan verkopen.

Sabine Mos van Mos Makelaardij komt haar afspraken correct na en heeft een goede kijk op de onroerendgoedmarkt. Zij heeft ons goede tips gegeven om ons huis er tip top te laten uitzien. Zij had van te voren een goed plan om de verkoop van onze woning te begeleiden. Bij het maken van de foto's van de woning was zijzelf aanwezig en kon zodoende de fotograaf ook wijzen op belangrijke zaken in de omgeving van de woning welke hij dan ook fotografeerde. Zij hield ons tijdens het verkooptraject exact op de hoogte van de ontwikkelingen. Binnen een week was de verkoop van de woning een feit.

Tijdens een bezichtiging van een woning in Zoetermeer hebben we Sabine leren kennen als de verkopende makelaar. Er was gelijk een klik, Sabine is een zeer integer persoon en dat sprak ons heel erg aan. Helaas hebben we niet het huis kunnen aankopen maar de relatie is wel gebleven. We hebben Sabine gevraagd om samen met ons op zoek te gaan naar een nieuw ander huis. Deze opdracht heeft ze met beide handen aangepakt en we zijn samen deze reis aangegaan. Sabine is een proactieve Makelaar die heel erg meedenkt met de klant en de juiste feedback geeft. Ze zegt ook als we iets niet moeten doen en dat is precies wat wij van een aankoop makelaar verwachten. Als we met haar een bezichtiging hebben is ze tot de puntjes voorbereid en stelt de juiste kritische vragen aan de verkopende makelaar. In deze moeilijke tijd om het juiste huis te vinden is erg lastig maar met een aankoop makelaar zoals Sabine komt dat zeker goed. Kortom een echte aanrader om Sabine mee te nemen in de reis naar de aankoop van je nieuwe woning.

van

Goedemorgen 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?